Proces rapid pentru conducere în stare de ebrietate

juicio rapido por alcoholemia

By jfelipec

Proces rapid pentru conducere în stare de ebrietate

OFENSIVĂ

Articolul 379 din Codul penal pedepsește cu închisoarea, cu amendă sau cu muncă în folosul comunității și, în orice caz, cu privarea de dreptul de a conduce autovehicule și mopede, pe cel care conduce un autovehicul sau un moped sub influența drogurilor toxice, a substanțelor narcotice, a substanțelor psihotrope sau a băuturilor alcoolice.

Conform celui de-al doilea paragraf al articolului menționat anterior din Codul penal, această pedeapsă va fi întotdeauna aplicată atunci când alcoolemia depășește 0,60 miligrame de alcool pe litru de aer expirat sau o alcoolemie de peste 1,2 grame pe litru de sânge.

Deși este o infracțiune obiectivă, pentru ca prezumția de nevinovăție să fie distrusă, este necesar să se dovedească faptul că șoferul se afla sub influența acestor substanțe, ceea ce depinde, de obicei, de datele simptomatologice. Astfel, practica noastră ne-a învățat că simptome precum ochii înroșiți, vorbirea bâlbâită, vorbirea pătimașă incongruentă sau mersul șovăitor, printre altele, sunt considerate simptome ale conducerii sub influența alcoolului.

Prin urmare, în cazul în care rezultatul testului de alcoolemie este pozitiv și primiți o citație pentru un proces rapid, este important să fiți apărat de un avocat cu experiență în aceste proceduri.

Avem ani de experiență în domeniul testelor de alcoolemie și, dacă în cazul dumneavoastră, un raport de expertiză poate fi folosit în apărarea dumneavoastră, lucrăm cu o echipă de experți care va studia cazul dumneavoastră și va întocmi raportul.

Contactați-ne, vă vom studia cazul și vă vom oferi consiliere personalizată.

PROCES RAPID ȘI REDUCEREA PEDEPSEI

Procesul rapid pentru testele de alcoolemie are loc atunci când conducătorul auto depășește limitele stabilite, adică 0,60 miligrame pe litru sau o alcoolemie de peste 1,2 grame pe litru de sânge, sau atunci când conducătorul auto refuză să se supună testării.

Odată ce se obține un rezultat pozitiv, șoferul va fi citat pentru un proces rapid, care va avea loc, de obicei, în câteva zile.

Procesul rapid oferă posibilitatea, odată ce contravenientul a recunoscut faptele, de a beneficia de o REDUCERE A UNEI TREI TREIMI DIN PENALITĂȚI.

Încă o dată, faptul de a fi apărat de un avocat specializat va spori șansele de a obține un acord mai avantajos cu Parchetul, care este întotdeauna parte, și, prin urmare, de a obține o sentință mai favorabilă.

Lo que dicen los clientes de JR Abogados

JR Abogados
4.9
Basado en 49 reseñas.
powered by Google
Alex García
Alex García
19:44 24 Mar 21
Gran gestión del problema y excelente trabajo. Sin duda se percibe profesionalidad desde el primer momento. Siempre agradecido.
Sarita Garcia
Sarita Garcia
13:57 09 Mar 21
Excelente profesional, José Ramón en mi procedimiento ha realizado un trabajo impecable, ha conseguido más de lo que en un momento pedíamos.Sabe aconsejar lo que es mejor para el cliente y empatizar con el durante todo el proceso, ha entendiendo... mis circunstancias personales en todo momento teniendo una paciencia considerable conmigo, lo recomiendo el 100%leer más
Javier Alber
Javier Alber
12:24 04 Mar 21
Qué gran ayuda la de "JR Abogados". En momentos de angustia y dificultad, ha sido un placer contar con vosotros. Mil gracias!!!
Doris Gonzalez
Doris Gonzalez
13:59 23 Feb 21
Excelente profesional en la calidad de defensa demuestra interés por el clienteJosé Ramón se merece más de 5 estrellas es muy amable y atento con su laborLo recomiendo excelente persona
Guillermo May Morante
Guillermo May Morante
10:34 19 Feb 21
El trato y la calidad humana son cualidades que se están perdiendo en la sociedad actual.José Ramón ha hecho fácil lo que parecía difícil, ayudándome enormemente en mi circunstancia personal y consiguiendo objetivos por encima de las... expectativas.Sin duda, un profesional a valorar muy positivamente.No le doy 6 estrellas porque no se puede.leer más
Mauricio Odovaine
Mauricio Odovaine
03:13 18 Feb 21
Un servicio muy atento y profesional. Mi caso implicaba la complejidad de ser tramitado a través de un juzgado en pleno pico de infecciones por COVID, unido a la necesidad de documentación adicional requerida por otro país de la UE. El equipo de JR... nos guió y apoyo a través de todo el proceso, el cual se ha resuelto con un nivel de esfuerzo muy bajo por nuestra parte. Lo recomiendo, y volvería a contar con sus servicios si fuera necesario.leer más
Manuel Martos
Manuel Martos
18:59 10 Feb 21
Muy amable y profesional. Lo recomiendo totalmente.
Enrique Sanjose Hernandez
Enrique Sanjose Hernandez
17:12 16 Nov 20
Profesional excepcional. Trato muy humano que sabe tranquilizar (Como fue mi caso) y explicar eficazmente todos los pasos judiciales. Supo obtener un acuerdo muy safistifactorio. Mi gratitud y mi recomendación más sincera. Gracias José Ramón.
Juan Jose Gonzalez
Juan Jose Gonzalez
12:03 07 Nov 20
José Ramón me a llevado un caso de okupas en un piso de mis padres y la verdad que es un gran profesional y mucho más como persona, me ha tenido en todo momento informado y con las cosas muy claras. Recomiendo a este gran Profesional y yo si lo... tuviera que necesitar me pondría otra vez en sus manos.leer más
María del Carmen Zarzosa Diez
María del Carmen Zarzosa Diez
18:09 05 Nov 20
Respuesta rápida tanto telefónicamente como por WhatsApp, conversaciones cómodas imparciales en la escucha por parte del letrado, una clara exposición de respuesta y soluciones por parte del mismo.El trato personal excelente, te hace sentir... tranquil@, la rapidez de los trámites ágiles, precio calidad inmejorable, sin presiones.Resumiendo un profesional en su trabajo y una persona sensible y realista.Sin duda recomendable.leer más
Juan José Gámiz Cadenas
Juan José Gámiz Cadenas
19:21 12 Oct 20
Desde el primer momento que lo contacte para saber de sus servicio me explico claramente cómo iba a ser el proceso y que pasos había que seguir. En todo momento me sentí muy bien asesorado ante cualquier duda que tenía. Además de tener un trato... humano y cercano. Lo recomiendo totalmenteleer más
Pablo Gil
Pablo Gil
13:57 28 Sep 20
Un profesional impecable, agradable, atento, te explica todo con pelos y señales... Me llevó un caso y me pareció increíble. Desde el minuto uno me informó de todo y le estoy muy agradecido por el resultado obtenido. De 10!!!
Más reseñas
js_loader

Iată cum arată punctul de control al Guardia Civil cu alcooltestul
Garda Civilă are, de obicei, un dispozitiv portabil, alcooltestul, cu ajutorul căruia măsoară nivelul de alcool pe care îl aveți în organism. Dacă suflați și dați 0,25 miligrame pe litru în aerul expirat, vi se poate permite să continuați să conduceți sau trebuie să vă supuneți celui de-al doilea test, care are loc la 10 minute după primul și este obligatoriu pentru toți cei care dau o cifră peste cea maximă.
Acest nou test, care va fi cel definitiv, se efectuează într-o dubă special dedicată acestui tip de control și care are în interior un etilometru. Practic, este vorba de un aparat mai mare decât cel anterior și care imprimă pe hârtie informațiile înregistrate, respectiv nivelul de alcool și datele șoferului.

Cu ajutorul acestuia, sancțiunea poate fi definitiv formalizată, în cazul în care se dă o rată de peste 0,25 mg/l în aerul expirat, iar autoritatea va avea tot ce-i trebuie pentru a iniția o procedură administrativă sau penală, dacă este cazul.

Testarea alcoolemiei se face în laboratoare partenere și reprezintă o opțiune pentru acei șoferi care nu sunt de acord cu rezultatul afișat pe aparatele polițiștilor. Costul unui astfel de test va fi suportat de șofer, în cazul unui rezultat pozitiv, sau de administrația competentă, în caz contrar.

alcoholemia.pruebas.de.cargo
PENAS-POR-ALCOHOLEMIA
PENAS-POR-DROGAS
PENAS-POR-ALCOHOLEMIA
penas por conducir con drogas
abogado alcoholemia
PENAS-POR-exceso.velocidad
PENAS-POR-negarse.prueba-alcohol
juicio.rapido.alcoholemia
PENAS-POR-conducir.sin.permiso
PENAS-POR-conduccion.temeraria
tasa.alcohol.permitida.españa
tasa.alcohol.bebidas.habituales
tasa.alcohol.tercio.cerveza
tasa.alcohol.vino
tasa.alcohol.vermu
tasa.alcohol.licor
tasa.alcohol.brandy
tasa.alcohol.combinado
Call Now Button